Túrázók figyelem: látogatási korlátozás a népszerű erdei úton

HelloVidék   
  Megosztom
Túrázók figyelem: látogatási korlátozás a népszerű erdei úton

Fakitermelés miatt erdőlátogatási korlátozás lesz a Galyatető és Mátraszentlászló községhatárokban húzódó népszerű sárga sáv turista útvonalon. Az érintett időszakban érdemes lesz másik turistautat választania az erdőben járóknak.

Az Egererdő Zrt. Bátonyterenyei Erdészete fakitermelést végez Bátonyterenye-Nagybátony 58B és Bátonyterenye-Nagybátony 59E erdőrészeken, ezért erdőlátogatási korlátozást rendelnek el 01.06-tól. A területen végzett fakitermelés érinti a Galyatető és Mátraszentlászló községhatárokban lévő népszerű sárga sáv turistautat.

Fakitermelés várható időtartama: 2020.01.06.-2020.03.31.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

erdő

látogatási tilalom

túra

túraútvonal

mátra

egererdő erdészeti zrt