Szerdától itt vásárolnak a tiszafürediek: megnyílik az új piac

MTI   
  Megosztom
Szerdától itt vásárolnak a tiszafürediek: megnyílik az új piac

Utolsó alkalommal vásárolhattak a régi vásárcsarnokban hétfőn a tiszafürediek. Szerdán nyílik meg az új piaccsarnok a városban, a régi épület helyén pedig hamarosan új főteret alakítanak ki.

Szerdán nyílik meg az új piaccsarnok Tiszafüreden: a Tisza-tó "fővárosában" utoljára nyitott ki hétfőn a régi vásárcsarnok. Ujvári Imre polgármester elmondta, hogy a piaccsarnokot a belvárost érintő, csaknem másfél milliárd forintos fejlesztési csomag részeként korszerűsítették a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázatán nyert több mint 185 millió forintból.

Emellett a kültéri piacon fedett árusítóhelyeken is vásárolhatnak majd a látogatók. A régi vásárcsarnok épületét elbontják, helyén hamarosan új főteret alakítanak ki. A belvárost érintő fejlesztés során új egészségügyi rendelő is épült, és megváltozik a közlekedési rend is.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

piac

csarnok

tiszafüred