Szerdától itt vásárolnak a tiszafürediek: megnyílik az új piac

MTI   
  Megosztom
Szerdától itt vásárolnak a tiszafürediek: megnyílik az új piac

Utolsó alkalommal vásárolhattak a régi vásárcsarnokban hétfőn a tiszafürediek. Szerdán nyílik meg az új piaccsarnok a városban, a régi épület helyén pedig hamarosan új főteret alakítanak ki.

Szerdán nyílik meg az új piaccsarnok Tiszafüreden: a Tisza-tó "fővárosában" utoljára nyitott ki hétfőn a régi vásárcsarnok. Ujvári Imre polgármester elmondta, hogy a piaccsarnokot a belvárost érintő, csaknem másfél milliárd forintos fejlesztési csomag részeként korszerűsítették a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázatán nyert több mint 185 millió forintból.

Emellett a kültéri piacon fedett árusítóhelyeken is vásárolhatnak majd a látogatók. A régi vásárcsarnok épületét elbontják, helyén hamarosan új főteret alakítanak ki. A belvárost érintő fejlesztés során új egészségügyi rendelő is épült, és megváltozik a közlekedési rend is.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

piac

csarnok

tiszafüred