Orbán Viktor a szekszárdi kórházban járt, ahol Superman-nek nevezték

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Orbán Viktor a szekszárdi kórházban járt, ahol Superman-nek nevezték

Amikor megmérték a miniszterelnök testhőmérsékletét, 34,5-öt mutatott a műszer - ekkor elviccelődtek azon, hogy pálinkát kellene innia, mert az jó a vírusra is.

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap reggel a Tolna Megyei Balassa János Kórházban tett váratlan látogatást. Az ellenőrzés keretében végigjárta, majd a közösségi oldalán bemutatta a Covid-gyanús vagy igazolt fertőzöttek szakmai eljárásrendnek megfelelő ellátási helyszíneit.

Amikor a belépéskor kikérdezték az állapotáról, a vele beszélgető kórházi dolgozó azt mondta: egy Superman. Amikor pedig a lázmérőzés után 34,5-öt mutatott a műszer, elviccelődtek azon, hogy pálinkát kellene innia, mert az jó a vírusra is.

A szekszárdi egy pavilonkórház, ahol külön épületekben helyezhetik el a különböző betegségekben szenvedőket. A miniszterelnök megtekintett két kórtermet, ahol a későbbiekben nagyobb számban tudnak lélegeztetni intenzív ellátásra szoruló betegeket.

A főorvosi jelentésből kiderült, hogy

Látogatása végén a miniszterelnök gratulált a kórház felkészültségéhez, a videót pedig, ami mindezt megörökítette, itt lehet megnézni:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

orbán viktor

miniszterelnök

szekszárd