Brutális tragédia a vidéki városban: közel másfél ezer állat pusztult el a tűzben

MTI   
  Megosztom
Brutális tragédia a vidéki városban: közel másfél ezer állat pusztult el a tűzben

Mintegy 1500 fácáncsibe pusztult el egy kigyulladt hodályban csütörtök délután a Bács-Kiskun megyei városban. A tüzet azóta eloltották és átszellőztették, valamint átvizsgálták az épületet.

A katasztrófavédelem közleményben azt írták, kigyulladt egy körülbelül hétszázötven négyzetméteres hodály csütörtök délután Lajosmizse külterületén. A kecskeméti hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók eloltották a lángokat, majd átszellőztették és átvizsgálták az épületet.

A hodályban körülbelül tizenötezer fácáncsibe volt, nagy részüket sikerült kimenteni, de az első információk szerint mintegy ezerötszáz állat elpusztult.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

fácán

állatok

tűz

tűzeset