Milliókból szépülnek a strandok: mutatjuk hol lehet az új fürdőkben csobbanni

HelloVidék   
  Megosztom
Milliókból szépülnek a strandok: mutatjuk hol lehet az új fürdőkben csobbanni

Két révfülöpi strand újulhat meg, ugyanis a nagyközség fürdőinek területén korszerűsítési munkák kezdődtek. Az összegből többek között új vizesblokk, úszó napozóstégek készülnek, illetve a régi lépcsőket is lecserélik - írja a Veol.

A portál információi szerint a Révfülöp strandjain elkezdődtek a korszerűsítési munkák. Kondor Géza polgármester elmondta, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség pályázatán Révfülöp a Szigeti strand fejlesztésére 29 millió forintot nyert, a Császtai strandra pedig 24, 5 millió forintot.

Az összegekből a Császtai strandon új vizesblokk épül a tavaly átadott gyermekpancsoló közelében, a Szigeti strandon megújulnak a régi mosdók és mindkét helyen baba-mama szobát alakítanak ki. A strandokra új úszó napozóstégek készültek, valamint az összes régi lépcsőt új, rozsdamentes típusra cserélik. Az ügynökség által készített tervek alapján a fürdőkbe új öltözők készülnek és egységes információs, arculati elemek.

Önerős fejlesztés keretében a Császtai strandon az új vizesblokképület megközelítését segító járda és automata öntözőrendszer készülhetett el, valamint elkezdődött a tereprendezés, parkosítás.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE MOST 500 EZER FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 500 ezer forintot igényelnél, 36 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 10 058 forintos törlesztőrészlettel a CIB Bank nyújtja (THM 7,62 %), de nem sokkal marad el ettől az ERSTE Bank 11 591 forintos törlesztőt (THM 13,25 %) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

strand

strand fejlesztés

révfülöp