Újabb vidéki iskolában robbant be a járvány: elrendelték a digitális oktatást

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb vidéki iskolában robbant be a járvány: elrendelték a digitális oktatást

Korábban már négy osztály karanténba került és most digitális oktatást rendeltek el a veszprémi Báthory István Sportiskolai Általános Iskolában a koronavírus terjedése miatt - írja a Veol.

A portál szerint digitális oktatást rendeltek el a veszprémi Báthory István Sportiskolai Általános Iskolában. Csütörtökön és pénteken minden osztályban tantermen kívüli oktatás lesz, amit Barták Péterné intézményvezető az iskola közösségi oldalán jelentett be.

Korábbi információk alapján a napokban az intézmény 25 pedagógusa és négy osztály került karanténba, mivel több tanulónak és négy pedagógusnak pozitív lett a tesztje.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

járvány

veszprém

digitális oktatás