Drasztikusan megváltoztak a szabályok a vidéki piacon: csak így mehetünk vásárolni

HelloVidék   
  Megosztom
Drasztikusan megváltoztak a szabályok a vidéki piacon: csak így mehetünk vásárolni

A piaccal kapcsolatban továbbra is érvényben tartják az elmúlt hónapokban hozott szabályokat, emellett további intézkedéseket is hoztak a piac szervezői.

A szombathelyi Herényiek Háza közösségi színtér a szerdán életbe lépett kormányrendeletnek megfelelően december 11-ig zárva tart, a Herényi Heti Piac ugyanakkor ezen időszak alatt is működik, rövidített nyitva tartással és szigorított biztonsági intézkedésekkel. A november 13-i piaci naptól kezdve 13:00 és 17:30 között várják a vásárlókat a Herényiek Háza udvarán. A piaccal kapcsolatban továbbra is érvényben tartják az elmúlt hónapokban hozott szabályokat:

  • A Herényi Heti Piac bejáratánál testhőt mérnek az aktuális járványügyi ajánlásoknak megfelelően
  • A maszk használata a Herényiek Háza területén kötelező
  • A másfél méteres védőtávolságot be kell tartani
  • Kérik a látogatókat a bejáratoknál elhelyezett kézfertőtlenítők használatára

Emellett további intézkedéseket is hoztak a piac szervezői:

  • Megnövelték a fertőtlenítők számát a piac területén, több helyen van mód kézfertőtlenítésre.
  • Valamennyi, a vásárlók által használható sörasztalt és sörpadot ideiglenesen megszüntettek a piac területén.
  • Nagyobb tereket hagynak a piacon belül, így biztonságosan tartható a szociális távolság.
  • Több, nyitott tetejű szemetest helyeztek ki a piac területére, így biztonságosan, érintésmentesen lehet az esetlegesen keletkező hulladékot elhelyezni.
  • A nyitva tartás rövidítéssel biztosítják a vásárlók és árusok számára, hogy a kijárási tilalom kezdetéig biztonságosan hazaérjen.

A Herényiek Háza munkatársai és önkéntesei folyamatosan biztosítják a megfelelő higiéniai feltételeket, emellett kiemelten ellenőrzik a maszk használatát és a szociális távolság betartását.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

piac

szabály

óvintézkedés