Jordán Tamás elárulta: hogyan viseli a járványt Törőcsik Mari és milyen karácsonyra készül

HelloVidék   
  Megosztom
Jordán Tamás elárulta: hogyan viseli a járványt Törőcsik Mari és milyen karácsonyra készül

A színészlegenda, Törőcsik Mari az ünnepekkor sem fogad majd vendégeket velemi otthonában, hiszen rá nézve különösen veszélyes lehet a koronavírus, de ez még nem jelenti azt, hogy nem tartaná a kapcsolatot barátaival.

A kétszeres Jászai Mari- és háromszoros Kossuth-díjas színészlegenda, Törőcsik Mari a koronavírus-világjárvány kitörése, azaz idén március óta él hermetikusan elzárva a külvilágtól, hiszen nem­csak idős kora, de krónikus tüdő- és felső légúti betegsége miatt is fokozottan veszélyeztetett. Családtagjai persze időnként meglátogatják velemi otthonában, de ápolóján kívül senki nem lépi át a ház küszöbét, csak az ablakon keresztül beszélgetnek a nemzet színészével - írja a Ripost.

A szombathelyi Weöres Sándor színház alapító igazgatója, Jordán Tamás is készül vele egy ünnepi beszélgetésre

Kialakult egy rutinunk, vagyis hogy kéthetente hívom Marit telefonon, és olyankor, ha ereje engedi, hosszan beszélgetünk. Minden érdekli, ami a színházzal kapcsolatos, és persze a humora is a régi. Az ünnepek alatt is hívni fogom, ahogyan a többi barátja is így tesz majd. Közben pedig abban reménykedem, hogy a jövő év első felében magunk mögött tudhatjuk ezt a vírushelyzetet, és személyesen is meglátogathatom őt. Karácsonykor is, ahogy mindig, mellette lesz a segítője, aki természetesen elkészíti az ünnepi menüt is

– árulta el a lapnak Jordán Tamás, aki úgy látja, hogy a legendás színésznő a lehetőségekhez képest jól viseli a karantén miatti helyzetet.

Tiszteletreméltó az a méltóság, amivel ő képes kezelni a nehézségeket. Követi a koronavírus-helyzet alakulását, és nem panaszkodik most sem. Tanítani kéne azt a türelmet, amit ő képes mutatni...”

– mondta Jordán.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nemzet színésze

törőcsik mari

jordán tamás