Brutális, szibériai hideg tör Magyarországra: mínusz 20 fokra kell készülnünk

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális, szibériai hideg tör Magyarországra: mínusz 20 fokra kell készülnünk

A hidegbetörést viharos szél és havazás kísérheti, ezt követően a hétvégi reggeleken országszerte -10 fok alatti hőmérsékletre számíthatunk, a fagyzugos helyeken -20 fok alá hűlhet a levegő.

Csütörtöktől ránk zúdul a szibériai hideg, nappal is fagypont alatt marad majd a hőmérséklet. Egy hét múlva befagyhat a Balaton - írja az Időkép. Az Észak-Európa felett felgyülemlett, szibériai eredetű hideg légtömeget egy mediterrán ciklon viharos szél kíséretében "ránthatja le" a hét közepén.

A hidegbetörést viharos szél és havazás kísérheti, ezt követően

A hóvastagság várható mérete még erősen bizonytalan, nagyban múlik a ciklon útvonalán.

Januárban ez már egyszer elkezdődött, de az enyhülés hamar véget vetett a folyamatnak, idézik fel.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

szibériai hideg

hidegbetörés

tél