Itt a bejelentés: még szigorúbbak lesznek a korlátozások, mutatjuk a listát

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: még szigorúbbak lesznek a korlátozások, mutatjuk a listát

Nagyon erős a harmadik hullám, a kontaktusszámok radikális csökkentése lehet a megoldás, így szigorú korlátozásokat kell bevezetni - hangzott el a kormányinfón.

A kormány a tegnapi ülésén a járványadatokkal foglalkozott: növekszik az új fertőzöttek, és az elhunytak száma is. Nagyon erős a haramadik hullám, erősebb, mint az első kettő - mondta el Gulyás Gergely a kormányinfón. A kontaktusszámok radikális csökkentése lehet a megoldás, szigorú korlátozásokat kell bevezetni, írja a Pénzcentrum.

Itt a lista:

  • az oktatás területén: az óvodákat, általános iskolákat bezárják április 7-ig
  • az üzleteket 2 hétre bezárják, kivéve az élelmiszerbolt, patika, drogéria, benzinkút március 8-22-ig
  • minden szolgáltatás szünetel
  • az igazolt sportolók meccsei, edzései zárt kapuk mellett lehetségesek
  • a parkok nyitva maradnak
  • a munkavégzés lehetséges
  • a maszkhasználat szabadtéren mindenhol kötelező lesz
  • a bértámogatásokat kiterjesztik minden most érintett szolgáltatásra

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

kormányinfó

gulyás gergely