Gigantikus bevásárlóparkot kapott ez a vidéki város: mutatjuk, mi mindent kínálnak

MTI   
  Megosztom
Gigantikus bevásárlóparkot kapott ez a vidéki város: mutatjuk, mi mindent kínálnak

A központ 10 hónap alatt, 11 milliárd forintból épült fel, területéből az Interspar 6600, az üzletsor 4400 négyzetmétert foglal el.

Megnyílik a Magyarország 35. Interspar hipermarketjét és kilenc további üzletet magába foglaló S-PARK Kaposvár Bevásárlópark csütörtökön a somogyi megyeszékhelyen - tájékoztatott a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. szerdán. A központ a 61-es főút mellett az Árpád utcában 10 hónap alatt, 11 milliárd forintból épült fel, területéből az Interspar 6600, az üzletsor 4400 négyzetmétert foglal el. Az Interspar 20 ezer terméket kínál a vásárlóknak, kiszolgálásukról száz áruházi munkatárs gondoskodik.

A létesítmény tervezése és kivitelezése során nagy hangsúlyt kapott a környezettudatosság: a központban mellőzik a földgáz használatát, az épület fosszilisenergia-felhasználása közel nulla.

A hűtő-fűtőrendszer környezetkímélő, ózonbarát, az ideális hőmérsékletet a hulladékhőt is hasznosítani képes szén-dioxidos hűtőközegű hőszivattyús rendszer biztosítja, a világítást pedig csökkentett energiaigényű LED-technológiával oldották meg.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

spar

kaposvár

bevásárlóközpont

interspar

hipermarket