Ezen a vidéki településen él Erdei Zsolt: hatalmas, mediterrán villája van a legendás boxolónak

HelloVidék   
  Megosztom
Ezen a vidéki településen él Erdei Zsolt: hatalmas, mediterrán villája van a legendás boxolónak

Erdei Zsolt családi háza a természet szerelmeseinek valóságos álomotthon. 2007-ben kezdett építkezni Fóton, immár jó pár éve lakik az óriási, már-már birtoknak megfelelő telken az egykori boxlegenda.

A világbajnok ökölvívó nem sokszor enged betekintést a magánéletébe, valamint otthonába sem sűrűn enged kamerákat. A többszintes családi ház és az ahhoz tartozó kert a béke szigete, ahova el lehet vonulni a világ elől, írja a femina.hu.

Erdei Zsolt otthona

A méretes udvaron gyönyörű, mediterrán stílusban épült ingatlan áll. A narancssárga árnyalatban pompázó épület oldalán akácfa virágzik, az emeletről nyíló jókora terasz pedig igazán romantikussá teszi az összképet.

Minden megterem nála, mi szem-szájnak ingere: a fügétől a cseresznyén és epren át egészen a kiviig olyan sok gyümölcsöt takaríthat be minden évben, hogy családja nem győzi azok elfogyasztását. Tavaly például annyi kivijük volt, hogy nagy részét le kellett fagyasztaniuk, mert nem bírták megenni.

A természet szeretete és a kertészkedés mint hobbi a gyerekkorából jön. Budakeszin nőt fel, a városra a ’70-es, ’80-as években még igazi vidéki hangulat volt jellemző.- Jóformán falusi életünk volt. Disznókat, tyúkokat tartottunk. A nagypapámnak kertjében is gyümölcsös volt. Ez az élmény örökké bennem él, és én is szerettem volna egy olyan kertet, ahol gyümölcsök teremnek, hogy amikor kijönnek a gyerekeim, le tudják szedni a ribizlit, sárgabarackot, epret és málnát - ecsetelte a Mokkában.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

erdei zsolt

boxoló

családi ház

fót