Tragédia Tolnán: egy idős nő és kutyája életét követelte a lakástűz

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédia Tolnán: egy idős nő és kutyája életét követelte a lakástűz

Péntek este tízkor érkezett jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy kigyulladt egy ház Tolnán és egy ember bent van az épületben.

A tűzoltók néhány perc alatt a helyszínre érkeztek, összesen hat járművel vonultak a Fürdő utcában égő házhoz. Egy százötven négyzetméteres, két lakrészből álló parasztház égett teljes terjedelmében, a lángok a tetőre is átterjedtek.

A tűzoltók két órán keresztül oltották az égő épületet. A ház födémje is beszakadt, az épület lakhatatlanná vált. A két megmenekült ott lakó ember rokonokhoz került. Nem zárható ki, hogy a tűz a konyhában keletkezett, de a pontos keletkezési körülményeket tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűzoltók

lakástűz