Erre a vidéki településre költözne a nagybeteg Reviczky Gábor: paplak lehet az új otthona

HelloVidék   
  Megosztom
Erre a vidéki településre költözne a nagybeteg Reviczky Gábor: paplak lehet az új otthona

Reviczky Gábor már annyira jól érzi magát, hogy a forgatások után a színpadra is visszatért. A Kossuth-díjas színész korábban több kemoterápián is átesett, az viszont egyszer sem fordult meg a fejében, hogy abbahagyja a munkát, inkább terápiaként tekint rá – írja az RTL.

Reviczky Gábor visszatérésének a kollégák és a nézők is egyaránt nagyon örültek, nagy tapsvihar fogadta érkezését. A Kossuth- és Jászai-díjas színész tavaly ősszel A mi kis falunk forgatásán még azt mondta a Fókusznak, a betegsége és a kezelések miatt nem érzi az erőt ahhoz, hogy színpadon is játsszon. Azt mondja, most már szépen javul.

A kemó az mindenkit kikészített, szeptember 4-én kaptam az utolsót. Én életemben ilyen beteg nem voltam, mint a hatodik kemó után, nem tudtam vezetni se, elájultam vezetés közben az autóban. Megkaptam CD-n színesben és ott minden látszott. Három bordámon csontrák, a gerinc tövében is, itt fölül nyirokmirigyrák meg még a prosztata. Ilyen jó komoly kis áttétes

– nyilatkozott a portálnak.

Tavaly év elején derült ki, hogy Reviczky Gábornak prosztatarákja van, és bár megműtötték, később újabb áttéteket találtak nála. Több kemoterápiás kezelést is kapott, amelyeket nagyon rosszul viselt, de legnagyobb örömére szeptember óta nem kellett újabb, csak gyógyszereket kell szednie.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

mi kis falunk

színész

otthon

betegség

sorozat

egészség

gyógyulás

ráckeve

pécsvárad