Jön a Kettesfogathajtó Világbajnokság: ezek a tervezett programok!

HelloVidék   
  Megosztom
Jön a Kettesfogathajtó Világbajnokság: ezek a tervezett programok!

A világbajnokságnak Drebkau ad otthont, a szeptember 12-15-ig megrendezésre kerülő vb-n több mint 80 fogat fog indulni. Nemzetenként öt hajtó biztosan rajthoz állhat, a hatodik versenyző indulási lehetőségéről a szervezők augusztus 26-án fognak dönteni - írja a fogathirek.hu.

Magyar színekben mindenképp elindul a címvédő Hölle Martin, Osztertág Kristóf, Hódi Károly, ifj. Dobrovitz József és dr.Tóth Andrea, ők szerepeltek legjobban a pontszerző versenysorozatban. Az, hogy a 6. versenyző, Szabó Roland is indul-e világbajnokságon, 26-án dől el.

A zsűri tagjai: Joachim Medina Garcia (ESP) - elnök, Dr. Fejér Barna, Marie de Ronde Oudemans (NED), Reiner Wannenwetsch (GER), és a "tartalék" Pia Skar (DEN); a pályaépítő: Barry Hunter (NED).

A világbajnokság tervezett programja:

  • szeptember 11. szerda 09.00 - állatorvosi kontroll; 15.00 - nyitóünnepség
  • szeptember 12. csütörtök 09.00 - díjhajtás (1.nap)
  • szeptember 13. péntek 09.00 - díjhajtás (2.nap)
  • szeptember 14. szombat 09.00 - maraton
  • szeptember 15. vasárnap 09.00 - akadályhajtás; 16.00 - ünnepélyes eredményhirdetés

Fotó: MTI/Lehoczky Péter

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

verseny

szórakozás

drebkau

németország

fogathajtó

világbajnokság