Jön a Kettesfogathajtó Világbajnokság: ezek a tervezett programok!

HelloVidék   
  Megosztom
Jön a Kettesfogathajtó Világbajnokság: ezek a tervezett programok!

A világbajnokságnak Drebkau ad otthont, a szeptember 12-15-ig megrendezésre kerülő vb-n több mint 80 fogat fog indulni. Nemzetenként öt hajtó biztosan rajthoz állhat, a hatodik versenyző indulási lehetőségéről a szervezők augusztus 26-án fognak dönteni - írja a fogathirek.hu.

Magyar színekben mindenképp elindul a címvédő Hölle Martin, Osztertág Kristóf, Hódi Károly, ifj. Dobrovitz József és dr.Tóth Andrea, ők szerepeltek legjobban a pontszerző versenysorozatban. Az, hogy a 6. versenyző, Szabó Roland is indul-e világbajnokságon, 26-án dől el.

A zsűri tagjai: Joachim Medina Garcia (ESP) - elnök, Dr. Fejér Barna, Marie de Ronde Oudemans (NED), Reiner Wannenwetsch (GER), és a "tartalék" Pia Skar (DEN); a pályaépítő: Barry Hunter (NED).

A világbajnokság tervezett programja:

  • szeptember 11. szerda 09.00 - állatorvosi kontroll; 15.00 - nyitóünnepség
  • szeptember 12. csütörtök 09.00 - díjhajtás (1.nap)
  • szeptember 13. péntek 09.00 - díjhajtás (2.nap)
  • szeptember 14. szombat 09.00 - maraton
  • szeptember 15. vasárnap 09.00 - akadályhajtás; 16.00 - ünnepélyes eredményhirdetés

Fotó: MTI/Lehoczky Péter

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

verseny

szórakozás

drebkau

németország

fogathajtó

világbajnokság