Munkából kreatív szórakozás: sokan tűzifából művészkednek + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Munkából kreatív szórakozás: sokan tűzifából művészkednek + videó

Az ősz már itt van a nyakunkon, és a hőmérséklet egyre hűvösebbé válik, így nem csoda, hogy sokan vásárolnak tűzifát szeptemberben. Hazánkban első sorban a már felhasogatott tűzifa a kelendő, ezzel is sok dolog van azonban, hiszen a szállítás után a fa tárolásáról is gondoskodnunk kell. Míg a legtöbben csak túl akarnak esni rajta, vannak, akik a tűzifa raktározásakor kiélik kreatív énjüket, és mindenféle ötletes és vicces alakzatot raknak ki a felhalmozott fahasábokból.

Hazánkban rengetegen vásárolnak tűzifát, vannak akik már a nyár folyamán felvásárolták a szükséges mennyiséget, de akadnak olyanok is, akik csak az ősszel kezdenek el felkészülni a télre. A tűzifa beszerzése, szállítása és raktározása igen fárasztó, és nagy munka, főleg mivel az egész télre fel kell készülnünk, azonban vannak, akik játékot csinálnak a munkából, és kiélve kreativitásukat, ötletes mintákat alkotnak a fahasábokból.

A fa tárolásának helye is sokszor igen nagy kérdés, az alábbi képekből és videókból egy kis ihlethez juthatunk, ha kifogynánk az ötletekből. A Csináld magad Facebook csoportban például a következő ötletek születtek:

A Youtube-on is látható, hogy a tűzifa tárolására rengeteg kreatív ötlet született, vannak, akik házukat is úgy építették meg, hogy legyen hely a kandallónál a tűzifának is, mások könyvespolcokat használnak a fa tárolására, mi tagadás, a legtöbb ilyen ötlet igen mutatós!

Sokan a kültéri tárolásnál is kiélik kreatív énjüket, és egész portrékat raknak ki a fahasábokból. A legkedveltebbek általában az állati formák, de vannak, akik a geometriai formákban teljesednek ki.

Fotók: Instagram

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűzifa

tárolás

tél

hideg

tüzelő

művészet

kreativitás