Csoda az X-Faktor színpadán: borszéki zenekar nyűgözte le Bogit és ByeAlexet

HelloVidék   
  Megosztom
Csoda az X-Faktor színpadán: borszéki zenekar nyűgözte le Bogit és ByeAlexet

Saját dallal készült az X-Faktor válogatójára a borszéki Kalandor zenekar. A produkció megosztotta a zsűrit, ByeAlex és Dallos Bogi állva tapsolták meg a produkciót, Gáspár Lacitól viszont nem járt az "IGEN" a zenészeknek.

"Húha, ez aztán ütős volt, dögös volt, egy igazi frontasszonyt láttam a színpadon" - kezdte az értékelést Bogi, aki ByeAlex mellett szintén állva tapsolta meg a produkciót. "Jó volt nagyon hallgatni benneteket" - tette hozzá ByeAlex.

Dallos Bogi, ByeAlex, és Puskás Peti is bizalmat szavazott a zenészeknek, Gáspár Laci viszont megmakacsolta magát. Mint mondta, "szerintem ez nem volt négy igenes produkció; az éneket még gyúrni kell". Lacit az sem hatotta meg, hogy Bogi szerint

az X-Faktor válogatók legjobb saját dalát hallhattuk.

A borszéki Kalandor együttes egyébként hivatalos YouTube-csatornájára már régóta tölt fel saját dalokat. Itt például "Hegyek" című számukat éneklik:

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

x-faktor

zenekar

zene

kalandor

borszék

rtl klub