Csoda az X-Faktor színpadán: borszéki zenekar nyűgözte le Bogit és ByeAlexet

HelloVidék   
  Megosztom
Csoda az X-Faktor színpadán: borszéki zenekar nyűgözte le Bogit és ByeAlexet

Saját dallal készült az X-Faktor válogatójára a borszéki Kalandor zenekar. A produkció megosztotta a zsűrit, ByeAlex és Dallos Bogi állva tapsolták meg a produkciót, Gáspár Lacitól viszont nem járt az "IGEN" a zenészeknek.

"Húha, ez aztán ütős volt, dögös volt, egy igazi frontasszonyt láttam a színpadon" - kezdte az értékelést Bogi, aki ByeAlex mellett szintén állva tapsolta meg a produkciót. "Jó volt nagyon hallgatni benneteket" - tette hozzá ByeAlex.

Dallos Bogi, ByeAlex, és Puskás Peti is bizalmat szavazott a zenészeknek, Gáspár Laci viszont megmakacsolta magát. Mint mondta, "szerintem ez nem volt négy igenes produkció; az éneket még gyúrni kell". Lacit az sem hatotta meg, hogy Bogi szerint

az X-Faktor válogatók legjobb saját dalát hallhattuk.

A borszéki Kalandor együttes egyébként hivatalos YouTube-csatornájára már régóta tölt fel saját dalokat. Itt például "Hegyek" című számukat éneklik:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

x-faktor

zenekar

zene

kalandor

borszék

rtl klub