Olyat művelt az X-Faktor színpadán a fiatal vidéki srác, amit kevesen: állva tapsolta a zsűri + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Olyat művelt az X-Faktor színpadán a fiatal vidéki srác, amit kevesen: állva tapsolta a zsűri + videó

Olyat művelt a 16 éves, Dömösről érkezett Vanek Andor az X-Faktor színpadán szombat este, amit eddig kevesen. A mentorok is alig tudtak megszólalni, hosszú másodpercekig csak állva tapsoltak.

Alig kezdte el a produkcióját a dömösi Vanek Andor, a zsűritagok egyből kiszúrták tehetségét. "Azta mindenit" - szólalt meg például a dal elején Gáspár Laci, akit láthatóan kirázott a hideg a fiú zseniális hangjától. Bye Alex csak annyit fűzött hozzá, hogy "úristen de jó hangja van".

A zsűri lelkesedése a szám végén ért a csúcsra, egytől egyig állva tapsolták meg a fiatal vidéki srác produkcióját. Az értékelésnél is egymásra licitálva dicsérték Andort: "Amióta én itt ülök (Gáspár Laci a 6. évad óta tagja a zsűrinek - a szerk.), most hallottam a valaha volt legjobb hangot" - mondta például Gáspár Laci. "Teljesen tökéletes pillanat volt" - fűzte hozzá Dallos Bogi.

Azt nem tudom, hogy meg fogod-e nyerni az X-Faktort, de egy sztár született a színpadon, abban biztos vagyok

- zárta a zsűri gondolatait Puskás Peti. Nem is maradt el a négy "IGEN". Gratulálunk mi is!

Andor egyébként, hivatalos YouTube-csatornájára már régóta tölt fel dalokat. Itt például Adele Hello című számát énekli:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

x-faktor

rtl klub

tehetség

énekes

sztár

sztárfellépő

dömös

vanek andor