Olyat művelt az X-Faktor színpadán a fiatal vidéki srác, amit kevesen: állva tapsolta a zsűri + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Olyat művelt az X-Faktor színpadán a fiatal vidéki srác, amit kevesen: állva tapsolta a zsűri + videó

Olyat művelt a 16 éves, Dömösről érkezett Vanek Andor az X-Faktor színpadán szombat este, amit eddig kevesen. A mentorok is alig tudtak megszólalni, hosszú másodpercekig csak állva tapsoltak.

Alig kezdte el a produkcióját a dömösi Vanek Andor, a zsűritagok egyből kiszúrták tehetségét. "Azta mindenit" - szólalt meg például a dal elején Gáspár Laci, akit láthatóan kirázott a hideg a fiú zseniális hangjától. Bye Alex csak annyit fűzött hozzá, hogy "úristen de jó hangja van".

A zsűri lelkesedése a szám végén ért a csúcsra, egytől egyig állva tapsolták meg a fiatal vidéki srác produkcióját. Az értékelésnél is egymásra licitálva dicsérték Andort: "Amióta én itt ülök (Gáspár Laci a 6. évad óta tagja a zsűrinek - a szerk.), most hallottam a valaha volt legjobb hangot" - mondta például Gáspár Laci. "Teljesen tökéletes pillanat volt" - fűzte hozzá Dallos Bogi.

Azt nem tudom, hogy meg fogod-e nyerni az X-Faktort, de egy sztár született a színpadon, abban biztos vagyok

- zárta a zsűri gondolatait Puskás Peti. Nem is maradt el a négy "IGEN". Gratulálunk mi is!

Andor egyébként, hivatalos YouTube-csatornájára már régóta tölt fel dalokat. Itt például Adele Hello című számát énekli:

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

x-faktor

rtl klub

tehetség

énekes

sztár

sztárfellépő

dömös

vanek andor