Aláírást gyűjtenek a népszerű turistaparadicsom kutyásai: kisállatbarát strandot akarnak

HelloVidék   
  Megosztom
Aláírást gyűjtenek a népszerű turistaparadicsom kutyásai: kisállatbarát strandot akarnak

Aláírást gyűjtenek a siófoki kutyabarátok, hogy a déli parton harmadikként Siófokon jelöljenek ki kutyabarát strandot. A petíciót már több mint ezren aláírták - írja a Siófoki Hírek.

A portál szerint már több mint ezren írták alá a petíciót, amit a siófoki kutyabarát indított online. A kezdeményezés célja, hogy Siófok képviselő-testülete a közeljövőben napirendre vegye egy kutyabarát fürdőhely kijelölését a parton, hogy Fonyód és Balatonföldvár után itt is fürdőzhessenek a négylábú kedvencek.

Mostanra az aláírásgyűjtő ívek Siófok több üzletébe és az állatorvosi rendelőkbe is kikerültek. Korábban már próbálkoztak hasonló kezdeményezéssel a siófoki kutyabarátok, ám akkor végül nem jártak sikerrel.

A HelloVidék is foglalkozott már a kutyák fürdőzési lehetőségeivel és cikkünkben összegyűjtöttük azt is, hogy jelenleg hol hűthetik le magukat kisállataink.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

kutya

strand

fürdőhely

siófok

balaton