Aláírást gyűjtenek a népszerű turistaparadicsom kutyásai: kisállatbarát strandot akarnak

HelloVidék   
  Megosztom
Aláírást gyűjtenek a népszerű turistaparadicsom kutyásai: kisállatbarát strandot akarnak

Aláírást gyűjtenek a siófoki kutyabarátok, hogy a déli parton harmadikként Siófokon jelöljenek ki kutyabarát strandot. A petíciót már több mint ezren aláírták - írja a Siófoki Hírek.

A portál szerint már több mint ezren írták alá a petíciót, amit a siófoki kutyabarát indított online. A kezdeményezés célja, hogy Siófok képviselő-testülete a közeljövőben napirendre vegye egy kutyabarát fürdőhely kijelölését a parton, hogy Fonyód és Balatonföldvár után itt is fürdőzhessenek a négylábú kedvencek.

Mostanra az aláírásgyűjtő ívek Siófok több üzletébe és az állatorvosi rendelőkbe is kikerültek. Korábban már próbálkoztak hasonló kezdeményezéssel a siófoki kutyabarátok, ám akkor végül nem jártak sikerrel.

A HelloVidék is foglalkozott már a kutyák fürdőzési lehetőségeivel és cikkünkben összegyűjtöttük azt is, hogy jelenleg hol hűthetik le magukat kisállataink.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

kutya

strand

fürdőhely

siófok

balaton