Aláírást gyűjtenek a népszerű turistaparadicsom kutyásai: kisállatbarát strandot akarnak

HelloVidék   
  Megosztom
Aláírást gyűjtenek a népszerű turistaparadicsom kutyásai: kisállatbarát strandot akarnak

Aláírást gyűjtenek a siófoki kutyabarátok, hogy a déli parton harmadikként Siófokon jelöljenek ki kutyabarát strandot. A petíciót már több mint ezren aláírták - írja a Siófoki Hírek.

A portál szerint már több mint ezren írták alá a petíciót, amit a siófoki kutyabarát indított online. A kezdeményezés célja, hogy Siófok képviselő-testülete a közeljövőben napirendre vegye egy kutyabarát fürdőhely kijelölését a parton, hogy Fonyód és Balatonföldvár után itt is fürdőzhessenek a négylábú kedvencek.

Mostanra az aláírásgyűjtő ívek Siófok több üzletébe és az állatorvosi rendelőkbe is kikerültek. Korábban már próbálkoztak hasonló kezdeményezéssel a siófoki kutyabarátok, ám akkor végül nem jártak sikerrel.

A HelloVidék is foglalkozott már a kutyák fürdőzési lehetőségeivel és cikkünkben összegyűjtöttük azt is, hogy jelenleg hol hűthetik le magukat kisállataink.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

kutya

strand

fürdőhely

siófok

balaton