Aggódnak a helyiek és a nyaralók a szabadstrandok miatt: már ide is szállodákat építenek?

HelloVidék   
  Megosztom
Aggódnak a helyiek és a nyaralók a szabadstrandok miatt: már ide is szállodákat építenek?

A gárdonyi polgármester egy lakossági fórumon elismerte, hogy a jelenleg védett part menti sávban is engedélyeznék kisebb szállodák építését. Szerinte ez javítaná a szolgáltatások minőségét.

Tüntetést szerveznek Gárdonyban helyiek és nyaralótulajdonosok szombaton, mert attól tartanak, hogy az önkormányzat fel akarja számolni a szabadstrandokat, számol be az RTL Klub híradója. A polgármester, Tóth István a múlt héten, egy lakossági fórumon elismerte, hogy a jelenleg védett part menti sávban is engedélyeznék kisebb szállodák építését. Szerinte ez csak javítaná a szolgáltatások minőségét, de van, aki szerint ennek az a célja, hogy az ingyenes fürdőzést megszüntetve a fizetős strandra tereljék az embereket.

A polgármester a híradónak azt nyilatkozta: alaptalanok az aggodalmak. Gárdonyban 8 fürdőhely van, ebből kettőt lehet ingyenesen használni. Semmi nem változik a szabályozási terv szerint, mondta.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

strand

szabadstrand

gárdony

velencei-tó

építkezés