Gyermeknapi örömhír: elképesztő cukiság született a népszerű vidéki állatkertben

HelloVidék   
  Megosztom
Gyermeknapi örömhír: elképesztő cukiság született a népszerű vidéki állatkertben

A Debreceni Állatkert lámái kitűnően érzik magukat a Nagyerdő fái alatt, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy évről évre utódokkal gyarapodik csapatuk a gondozók és a látogatók nagy örömére. A napokban világra jött kis kanca szépen erősödik és egyre aktívabb, noha a sok pihenés mellett még jó ideig igényli anyja gondoskodását. Színezete az elmúlt években világra jött testvéreihez hasonlóan elöl fehér, hátul pedig sötétbarna, ami egészen azóta hagyománynak számít az intézményben, hogy fehér kancáihoz 2016-ban megérkezett Negro, a fekete csődör a Kassai Állatkertből.

A legnagyobb termetű újvilági teveféle, a vadon élő guanakóból háziasított láma immár világszerte népszerű haszonállat. A megfelelő környezetben nevelkedett egyedek barátságosak és érdeklődőek, a közhiedelemmel ellentétben pedig csak fajtársaikat köpik le – őket is főként dominanciaharcok során – így a Debreceni Állatkert békés és évről évre utódokkal gyarapodó csapatától nincs miért tartani.

Címlapkép: Debreceni Állatkert

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lámacsikó

debreceni állatkert

debrecen

állatkert

debreceni nagyerdő