Titkos filmforgatás a tatai várban? Mutatjuk, mit lehet tudni a hollywoodi produkcióról

HelloVidék   
  Megosztom
Titkos filmforgatás a tatai várban? Mutatjuk, mit lehet tudni a hollywoodi produkcióról

Szerda óta forog egy külföldi film a tatai várnál. A kordonnal lezárt területre bemenni természetesen nem lehet, de a tó partján elsétálva látszik egy sírkert, amit a díszlettervezők álmodtak oda - írta a kemma.hu.

Ahogy a portál írja, a forgatás csak szerdán kezdődött el, viszont már kedden reggel elkezdték lezárni a területet és építeni a díszleteket a Tatai-várnál. A felszereléseket szállító hatalmas kamionok is megérkeztek, a sárga mellényes biztonsági őrök pedig a területre felügyeltek.

Információink szerint azt, hogy milyen filmben láthatjuk viszont szeretett várunkat, hatalmas titok övezi. Még a vármúzeum dolgozóival is aláírattak egy titoktartási szerződést. Bár, mint mondták nem is tudnák elárulni a film címét, hiszen ők sem tudják. Azonban aki elsétál a tóparton a vár mellett könnyen kiszúrhatja azt a sírkertet, amit profi díszlettervezők álmodtak meg a vár udvarára.

- írta a portál.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tata

tatai vár

filmforgatás