Elképesztő mennyiségű hó esett: fotón a teljesen kifehéredett Bükk

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő mennyiségű hó esett: fotón a teljesen kifehéredett Bükk

Vasárnap reggelre teljesen kifehéredett a Bükk, a lehűlés és a csapadék intenzitásától függően akár 10 centimétert meghaladó hótakaró kialakulására is van esély.

A várakozásainknak megfelelően a Bükk-fennsík keleti részén fekvő síközpont, a 956 méter magasan fekvő Bánkút gyönyörű reggelre ébredhetett: fehér ruhába bújt ugyanis a síterep - írja az Időkép.

Miután Kékestetőn Márton napján megjelentek a szezon első hópelyhei, másnap reggelre nem csak hazánk legmagasabb pontja, hanem a Bükk mindössze negyedik legmagasabb helyszínének környéke, Bánkút is téliesebbre vette a figurát. A Bükkben néhány centi friss hó esett, a Mátrában éppen csak megszórták porcukorral a Kékest, szóval itt még nem lehet szánkózni, az biztos. De azért a télies hangulatot ide is meghozta az elmúlt éjszaka.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

kékes

bükk