Elképesztő mennyiségű hó esett: fotón a teljesen kifehéredett Bükk

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő mennyiségű hó esett: fotón a teljesen kifehéredett Bükk

Vasárnap reggelre teljesen kifehéredett a Bükk, a lehűlés és a csapadék intenzitásától függően akár 10 centimétert meghaladó hótakaró kialakulására is van esély.

A várakozásainknak megfelelően a Bükk-fennsík keleti részén fekvő síközpont, a 956 méter magasan fekvő Bánkút gyönyörű reggelre ébredhetett: fehér ruhába bújt ugyanis a síterep - írja az Időkép.

Miután Kékestetőn Márton napján megjelentek a szezon első hópelyhei, másnap reggelre nem csak hazánk legmagasabb pontja, hanem a Bükk mindössze negyedik legmagasabb helyszínének környéke, Bánkút is téliesebbre vette a figurát. A Bükkben néhány centi friss hó esett, a Mátrában éppen csak megszórták porcukorral a Kékest, szóval itt még nem lehet szánkózni, az biztos. De azért a télies hangulatot ide is meghozta az elmúlt éjszaka.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

kékes

bükk