Kirándulók, figyelem: ezeket az útvonalakat kerüld el, ha hétvégén túrázól

HelloVidék   
  Megosztom
Kirándulók, figyelem: ezeket az útvonalakat kerüld el, ha hétvégén túrázól

Január 18-án több területen tart diagnosztikai vadászatot az Egererdő Zrt. Szilvásváradi Erdészete. A részletekről Facebook oldalukon számoltak be: javasolják, hogy az alábbi útvonalakat az említett időpontban kerüljék el a kirándulók.

Az Egererdő Zrt. Szilvásváradi Erdészete az alábbi területeken tart 2020. január 18-án csoportos diagnosztikai vadászatot:

Szilvásvárad – Kálmán-hegy, lezárva reggel 8:00 és 12:00 között:
I. hajtás – ORSZÁGOS KÉK TÚRAÚTVONAL, ZÖLD SÁV, KÉK KERESZT, PIROS KERÉKPÁRÚT, ZÖLD NÉGYZET, KÉK BARLANG.

Szilvásvárad – Bácsó-felső-alsó, lezárva délután 11:00 és 16:00 között:
II. hajtás –KÉK SÁV, PIROS SÁV, SÁRGA SÁV, KÉK KERÉKPÁR ÚT, ZÖLD KERÉKPÁR ÚT, ZÖLD KERESZT, PIROS KERESZT.

Arra kérik a kirándulókat, hogy a túrázás során vegyék figyelembe az erdőlátogatási korlátozásokat.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

eger

egererdő erdészeti zrt

kiránduló

túra

felhívás

vadászat

figyelmeztetés