Kirándulók, figyelem: ezeket az útvonalakat kerüld el, ha hétvégén túrázól

HelloVidék   
  Megosztom
Kirándulók, figyelem: ezeket az útvonalakat kerüld el, ha hétvégén túrázól

Január 18-án több területen tart diagnosztikai vadászatot az Egererdő Zrt. Szilvásváradi Erdészete. A részletekről Facebook oldalukon számoltak be: javasolják, hogy az alábbi útvonalakat az említett időpontban kerüljék el a kirándulók.

Az Egererdő Zrt. Szilvásváradi Erdészete az alábbi területeken tart 2020. január 18-án csoportos diagnosztikai vadászatot:

Szilvásvárad – Kálmán-hegy, lezárva reggel 8:00 és 12:00 között:
I. hajtás – ORSZÁGOS KÉK TÚRAÚTVONAL, ZÖLD SÁV, KÉK KERESZT, PIROS KERÉKPÁRÚT, ZÖLD NÉGYZET, KÉK BARLANG.

Szilvásvárad – Bácsó-felső-alsó, lezárva délután 11:00 és 16:00 között:
II. hajtás –KÉK SÁV, PIROS SÁV, SÁRGA SÁV, KÉK KERÉKPÁR ÚT, ZÖLD KERÉKPÁR ÚT, ZÖLD KERESZT, PIROS KERESZT.

Arra kérik a kirándulókat, hogy a túrázás során vegyék figyelembe az erdőlátogatási korlátozásokat.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

eger

egererdő erdészeti zrt

kiránduló

túra

felhívás

vadászat

figyelmeztetés