Jó hír az autósoknak: forgalomba helyezték az ideiglenes hidat

MTI   
  Megosztom
Jó hír az autósoknak: forgalomba helyezték az ideiglenes hidat

Az eredeti hídon, statikai állapota miatt, tavaly március óta 12 tonnás súlykorlátozás van, ám most forgalomba helyezték az ideiglenes Kapos-hidat a 61-es úton, Pincehelyen.

Forgalomba helyezték az ideiglenes Kapos-hidat a 61-es úton, Pincehelyen. Az eredeti hídon, statikai állapota miatt, tavaly március óta 12 tonnás súlykorlátozás van. A mellette áprilisban elhelyezett ideiglenes híd teherbírása 40 tonna.

Becze Szabolcs, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Tolna megyei igazgatója elmondta, várhatóan októberben kezdődik a régi híd elbontása, majd az új híd építése.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

híd

ideiglenes híd

közlekedés