Fesztiválozni, bulizni indulsz? Mutatjuk, kinek ad kedvezményt a MÁV

MTI   
  Megosztom
Fesztiválozni, bulizni indulsz? Mutatjuk, kinek ad kedvezményt a MÁV

Kedvezményes utazást biztosít a MÁV Zrt. a Zamárdiban szerdán kezdődő Strand Fesztiválra utazóknak - közölte a MÁV-Volán-csoport.

Azt írták, a Strand TravelPass hetijegy korlátlan utazást biztosít a Balaton partja mentén, a balatoni települések között. Érvényessége 7 nap, a kezdő nap augusztus 21. és augusztus 25. között tetszőlegesen választható.

A hetijegyet legkésőbb pénteken lehet megváltani, így az a fesztivál előtti vagy utáni napokban is használható. A részletes tudnivalók a https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/strand-fesztival linken érhetők el.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

máv

utazás

zamárdi

strand fesztivál