Durva károkat okozott a vihar a vasútnál: mutatjuk, hol számítsunk nagy késésekre

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Durva károkat okozott a vihar a vasútnál: mutatjuk, hol számítsunk nagy késésekre

Jelentős késésekkel érkeznek a nemzetközi vonatok Szlovákia felől a párkányi határon keresztül - tudatta a Mávinform. A közlemény szerint az éjszakai vihar komoly károkat okozott a vasúti közlekedésben Szlovákiában: Párkány és Érsekújvár között több helyen fa dőlt a vasúti pályára, a felsővezeték is megrongálódott, ezért azon a szakaszon jelenleg nem közlekedhetnek a vonatok.

Az éjszakai vihar komoly károkat okozott a vasúti közlekedésben Szlovákiában. Párkány és Érsekújvár között több helyen fa dőlt a vasúti pályára, a felsővezeték is megrongálódott. Ezért azon a szakaszon jelenleg nem közlekedhetnek a vonatok. Várhatóan kedd délelőtt dízelmozdonyokkal egy vágányon megindulhat a vonatforgalom. A helyreállításig jelentős késésekre kell számítani a Szlovákia felől a párkányi határállomáson át érkező nemzetközi vonatoknál.

  • a Breclav felől érkező, Vácról 8 órakor a Nyugati pályaudvarra továbbinduló Metropol EuroNight (EN 477) 300 perces késéssel várható a határállomásra.
  • a Brno felől érkező, Szobról 11:38-kor a Nyugati pályaudvarra továbbinduló Metropolitan EuroCity (EC 273) 60 perc késéssel várható a határállomásra.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vihar

vonatközlekedés

párkány

késések

mávinform

máv

érsekújvár