Forgalomkorlátozás az M0-s és az M5-ös csomópontjában: eddig tart az útlezárás

MTI   
  Megosztom
Forgalomkorlátozás az M0-s és az M5-ös csomópontjában: eddig tart az útlezárás

Burkolatjavítás miatt félpályás és teljes útlezárásra kell számítaniuk az autósoknak az M0-s autóút és az M5-ös autópálya csomópontjában október közepéig - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel.

A burkolatjavítási munkálatok már múlt kedden elkezdődtek a csomópont külső sávjában, azonban hétfő estétől kedd hajnalig teljesen lezárják az érintett útszakaszt, ezalatt a közlekedőket az M51-es autóút felé terelik majd.

A lezárás a csomópont azon ágát érinti, melyen a közlekedők az M5-ös autópályáról Szeged felől az M1-es autópálya felé hajtanak fel az M0-s autóútra. Pénteken este 20 órától szombaton reggel 10 óráig ismét teljes lezárás lesz a szakaszon. A térségben 60, illetve 40 kilométer per órás sebességkorlátozásra és csúcsidőben megnövekedett menetidőre kell számítaniuk a közlekedőknek - írták.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

autó

utazás

útlezárás

útépítés

forgalom