Autósok, figyelem: hétfőtől korlátozások lesznek az M0-M7 csomópontban

MTI   
  Megosztom
Autósok, figyelem: hétfőtől korlátozások lesznek az M0-M7 csomópontban

Hétfőtől egy hónapon keresztül korlátozások lesznek az M0-M7 csomópontban burkolatfelújítási munkálatok miatt - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt..

A munkák első ütemében, hétfőtől péntekig az M0-Nyíregyháza irányból az M7-Balaton irányba vezető ágon hétfőn a hajnali óráktól, míg az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldallal párhuzamos gyűjtő-elosztó pályán a délutáni óráktól félpályás korlátozás mellett lehet majd közlekedni. A korlátozások ezen üteme várhatóan a hét végéig fog tartani.

Csütörtöktől az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó pályáján teljes útzárat vezetnek be a szakemberek. Ezalatt az M7-es autópályán Budapest irányából az M0-s autóútra mindkét irányba, továbbá a 8103-as jelű út Érd észak irányába nem lehet majd felhajtani. A szakaszra vonatkozó teljes útzárat előreláthatólag az október 13-ai hétvégén szüntetik meg. A zárás ideje alatt Budapest felől az M0-s autópályára az M1-es autópályán keresztül javasolt felhajtani.

A várhatóan egy hónapig zajló munkálatokra, korlátozásokra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A térségben sebességkorlátozásra és megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők. Azt javasolják a közlekedőknek, hogy indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar közút nonprofit zrt.

m0

m7

csomópont