Jó hír a téli szünetben kirándulóknak: ezt a kedvezményt most te is igénybe veheted

MTI   
  Megosztom
Jó hír a téli szünetben kirándulóknak: ezt a kedvezményt most te is igénybe veheted

A Dunakanyar napijegy a téli szünetben is elérhető a MÁV-Start, a MÁV-HÉV és a Volánbusz kijelölt járatain a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis térségében - közölte a MÁV Zrt. a vasúttársaság honlapján.


 

A közleményben felhívták a figyelmet arra, hogy a napijegy téli változata a MÁV-Volán-csoport kijelölt vonat-, busz- és HÉV-járatain egyaránt érvényes. Hétvégén és ünnepnapokon, illetve az őszi, téli és tavaszi iskolaszüneti időszak teljes tartama alatt bármely napra megvásárolható a jegy.

A Dunakanyar napijegyet a MÁV-Start pénztáraiban, jegyértékesítő automatáiban, illetve online a MÁV-applikációban a felnőttek 1990 forintért, a 26 éven aluliak 1490 forintért vehetik meg.

Ez a napijegytípus volt az első az elmúlt években bevezetett integrált jegyek közül, idén már negyedik éve nyújt kedvezményes utazási lehetőséget. Ebben az évben eddig több mint 3400 jegyet értékesített a MÁV-Start - jelezte a vasúttársaság.

Az elmúlt években folyamatosan bővült a helyközi busz-, HÉV- és vonatjáratokra érvényes közös jegyek köre, ezek közül gyorsan népszerűvé vált a vármegye- és országbérlet, amelynek májusi bevezetése óta már 4 milliót értékesítettek - írták a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

dunakanyar

napijegy

utazás