Durva pechje volt: így ütött el egy kaposvári férfi egy nőt a zebránál

24.hu   
  Megosztom
Durva pechje volt: így ütött el egy kaposvári férfi egy nőt a zebránál

Vádat emelt a Kaposvári Járási Ügyészség azzal a fiatal férfival szemben, aki tavaly júniusban elütött egy zebrán átkelő lányt Kaposváron - vette észre a hírt a 24.hu.


 


 

A Somogy Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a tizenéves fiatal a belvárosban közlekedett az autójával. Észlelte, hogy a szemből sütő nap elvakíthatja, mégsem kellő körültekintéssel közelítette meg az egyik zebrát, így későn vette észre, hogy a lány már halad át az úttest másik oldaláról - írta az Ügyészség honlapján.

Bár az elkövető elrántotta a kormányt és vészfékezett, az autójának bal oldali tükrével és hátsó kerekével neki ütközött a nőnek, aki a földre esett.

A fiú rögtön megállt, és a lány segítségére sietett, aki rövid időn belül a saját lábán távozott a helyszínről. A lány a fájdalmai miatt később mégis kórházba ment, ahol megállapították, hogy a baleset következtében zúzódásos és töréses sérülést szenvedett. Az ügyészség pénzbüntetést és járművezetéstől eltiltást kért a közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolt sofőrre.

A VIDEÓ itt nézhető meg!

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

videó

kaposvár

baleset