Nem költözik el a szegénysorról Heléna: 25 milliót nyert kaparóson

HelloVidék   
  Megosztom
Nem költözik el a szegénysorról Heléna: 25 milliót nyert kaparóson

Bár a település egyik legszegényebb utcájában élnek, életük egy csapásra megváltozott. Heléna és Tamás próbára tették szerencséjüket egy sorsjeggyel, amivel 25 millió forintot nyertek - írja a Blikk.

Ahogy a portál írja, Heléna nem szeretett volna nyilatkozni, de családja unszolására mesélt arról, mi a tervük a nyereménnyel.

Nem vagyok én függő, lottózni sem szoktam, de a „bankót” megvettem. Az első két szelvény nem nyert, a harmadik volt a nyerő. Kaparni kezdtem, egy 4-es és egy 8-as volt a mezőben

- emlékszik vissza a nő, aki pont a születésnapján kaparta le a szerencsét hozó sorsjegyet.

Nagyon boldogok vagyunk, a jóisten akarta így

- mondja Heléna, akinek 8 gyermeke és 13 unokája is van és ahogy mondta, jó helyre és jókor jött a pénz.

Nem sok, de jut majd mindenkinek, körülbelül 500 fős a rokonság. Szeretném támogatni a fiatalokat, s adományozunk a cigányságnak is, de el nem költözünk, felújítjuk a házat! Mi tudjuk, honnan jöttünk

- tette hozzá a családanya.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyeremény

sorsjegy

kaparós

kaparós sorsjegy

nyeremény

szegénység

gyöngyöspata