Szörnyű tragédia Tömörkényen: már nem tudták megmenteni az egyéves kisfiú életét

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia Tömörkényen: már nem tudták megmenteni az egyéves kisfiú életét

Az RTL Híradó beszámolója szerint, az egy egyéves tömörkényi kisfiú testére a kutyák lánca csavarodhatott rá kedd délután. A kisfiú édesanyja már a gyermek élettelen testét találta meg az udvar végén. A rendőrség gondatlan emberölés miatt nyomoz.

A Híradó beszélt az apával, aki nyilatkozni nem akart, de elmondta: nem ez volt az első eset, hogy az anya nem figyelt a kicsire. Szerinte a felesége otthon többnyire az ágyban fekve a telefonját nyomogatta, és olyankor megszűnt számára a világ.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tömörkény

baleste

haláleset

kutyák