Sokkoló: holtan esett össze a 12 éves fiú a tornaórán, így küzdöttek az életéért

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló: holtan esett össze a 12 éves fiú a tornaórán, így küzdöttek az életéért

Semmire sem panaszkodott az a 12 éves fiú, aki a testnevelésóra végén holtan esett össze Tiszadadán, osztotta meg Facebook-oldalán a tragikusnak induló hírt az Országos mentőszolgálat. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek, és a mentők stabilizálták a fiú állapotát.

A mentésirányító telefonos instrukcióit követve a tornatanár rögtön megvizsgálta a gyermeket, aki a mentők hívásakor már nem lélegzett.

Az életmentésben a helyi háziorvos is részt vett, a perceken belül kiérkező mentők pedig emelt szinten folytatták az ellátást.

A diák életéért vívott küzdelem sokáig zajlott a tornateremben, az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek. A mentők stabilizálták a fiú állapotát, majd helikopterrel kórházba szállították őt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

iskola

tanuló

testnevelésóra

tiszadada

mentők

omsz