Sokkoló: holtan esett össze a 12 éves fiú a tornaórán, így küzdöttek az életéért

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló: holtan esett össze a 12 éves fiú a tornaórán, így küzdöttek az életéért

Semmire sem panaszkodott az a 12 éves fiú, aki a testnevelésóra végén holtan esett össze Tiszadadán, osztotta meg Facebook-oldalán a tragikusnak induló hírt az Országos mentőszolgálat. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek, és a mentők stabilizálták a fiú állapotát.

A mentésirányító telefonos instrukcióit követve a tornatanár rögtön megvizsgálta a gyermeket, aki a mentők hívásakor már nem lélegzett.

Az életmentésben a helyi háziorvos is részt vett, a perceken belül kiérkező mentők pedig emelt szinten folytatták az ellátást.

A diák életéért vívott küzdelem sokáig zajlott a tornateremben, az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek. A mentők stabilizálták a fiú állapotát, majd helikopterrel kórházba szállították őt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

iskola

tanuló

testnevelésóra

tiszadada

mentők

omsz