Alattomosan akart megszabadulni beteg férjétől: jósnőhöz fordult segítségért

MTI   
  Megosztom
Alattomosan akart megszabadulni beteg férjétől: jósnőhöz fordult segítségért

Előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség egy asszony és egy jósnő ellen, akik gyógyszerekkel próbálták megmérgezni az asszony férjét - közölte hétfőn a főügyészség az MTI-vel.

A közlemény szerint a jelenleg 42 éves nő férje 2017-ben motorbalesetet szenvedett, egyik lábát térd alatt amputálták. A fájdalomcsillapítók mellett köszvényre, magas vérnyomásra és cukorbetegségre is szedett gyógyszereket. Felesége kezdetben ápolta, majd érzelmi viszonyba keveredett egy tízéves szabadságvesztését töltő férfivel, akivel interneten ismerkedett meg.

A nő felkereste a jósnőt, egyrészt "szerelmi kötést" kért a megismert férfivel, másrészt azt, hogy "ezoterikus módszerek alkalmazásával" férje hagyja el őt. A szolgáltatásokért a nő 64 alkalommal 1500 és 300 ezer forint közötti összegeket fizetett a jósnőnek.

2022 nyarán, egy nappal a szabadságvesztését töltő férfi szabadulása előtt a nő a férje által megivott alkoholra nyugtatókat adott.

A férfi kábult lett, összefüggéstelenül beszélt, három nappal később pedig annyira zavart lett, hogy öngyilkossági szándékáról kezdett beszélni a feleségének, aki helyeselt, és még több gyógyszer adott neki.

A nyomozó hatóság fellépése miatt azonban ez nem történt meg - írta a főügyészség.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

győr-moson-sopron

főügyészség

emberölés

kísérlet

bűntett