Milliókat kaszált az idős doktornő: sóoldatot adott betegeinek vakcina helyett

HelloVidék   
  Megosztom
Milliókat kaszált az idős doktornő: sóoldatot adott betegeinek vakcina helyett

Közel két hónapja ül börtönben a 70 éves, orvosként dolgozó Dr. J. Johanna, aki Pfizer vakcina helyett sóoldatot adott be több betegének is. Az eset során eddig tizenhárom esetben bizonyosodott be a súlyos, életveszélyes szabályszegés, de nem kizárt, hogy a jelenleg is folyó nyomozás még ennél is jóval több alkalmat tár majd fel.

A Blikk információ szerint háziorvos vírustagadó, de cselekedetét nem csak elvei motiválták, hanem a pénzszerzés is. Ahogy a lap írja, a „sóoldatos betegeknek” jó pénzért hivatalos igazolásokat állított ki, miszerint szabályosan megkapták a Pfizer vakcinát, ezzel a páciensek hozzájuthattak védettségi igazolványukhoz.

Úgy tudjuk, lebukásához egyik be nem oltott páciensének elszólása, illetve a rendőrség hatékony munkája vezetett. Miután felmerült a visszaélés gyanúja, a hatóság kamerákat helyezett el a doktornő rendelőjében, ami igazolta a zsaruk feltevéseit. Innen már csak egy lépés volt, hogy látványos akció keretében, a rendelőben kattanjon a bilincs a doktornő és a vele feltehetőleg együttműködő asszisztense csuklóján

- közölte a lap.

Hozzátették, a doktornő és asszisztense lakásán, és még a rendelőben is kutatást tartottak a nyomozók. Összesen több mint 3 millió forintot, 1000 eurót, regisztrációs nyilatkozatokat, oltási igazolásokat, oltóanyag-ampullákat, telefonokat és laptopokat, valamint két gépkocsit foglaltak le.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

oltás

kamu oltás

oltáshamisítás

oltási igazolvány

jánoshalma

orvos

csalás