Különös balesetsorozat: megrázta az áram a vasúti munkásokat, aztán a mentősök is megsérültek

HelloVidék   
  Megosztom
Különös balesetsorozat: megrázta az áram a vasúti munkásokat, aztán a mentősök is megsérültek

Bizarr baleset történt a komáromi vasútállomáson – számolt be az rtl.hu . Két héttel ezelőtt történt az eset, amikor a nagy viharban leszakadt a felsővezeték, és ahogy ilyenkor kell, ki is érkeztek a szerelők. Az egyik szerelőt azonban, miközben próbálta javítani a vezetéket, megrázta az áram.

Az egyik társa segíteni próbált a bajba került szerelőnek, de őt is áramütés érte. Mentőt hívtak hozzájuk, de még a mentősök is megsérültek. Hogy pontosan hogyan, arról nem adott tájékoztatást a mentőszolgálat, de az RTL úgy tudja, hogy őket már nem áramütés érte.

A két munkás életveszélyes sérülést szenvedett, de túlélték, sőt, mostanra már az intenzív osztályról is kiengedték őket. A mentősök csak könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A vasutas szakszervezet szerint térerő-érzékelő eszközökre volna szükség, hogy a hasonló balesetek elkerüljék, a MÁV erre úgy reagált, hogy vizsgálják az eszköz alkalmazhatóságát.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

munkások

mentő