Megölte saját csecsemőjét egy 15 éves pécsi lány: szörnyű részletek derültek ki

HelloVidék   
  Megosztom
Megölte saját csecsemőjét egy 15 éves pécsi lány: szörnyű részletek derültek ki

Tegnap hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy egy 15 éves lány egy pécsi ingatlanban titokban szülte meg a gyermekét, majd a csecsemő meghalt. A rendőrök büntetőeljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit – olvasható a police.hu oldalán.

A lap információi szerint a gyermek élve született. Felmerült a gyanú, hogy a gyermek halálát idegenkezűség okozta, ezért a rendőrök a 15 éves lányt előállították, emberölés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

Az ügyben az eljárást szakértők bevonásával folytatja a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrök büntetőeljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit.

A pécsi Gandhi Gimnázium kollégistája lehetett a lány

A Szabad Pécs úgy tudja, a pécsi Gandhi Gimnázium kollégistája az a 15 éves lány, akinek csecsemője elhunyt, és a rendőrség nem zárta ki azt sem, hogy idegenkezűség történt. A lap nem hivatalos forrásokból arról is értesült, hogy a gyerek koraszülött volt, és a tinédzser lánynak sikerült titokban tartania terhességét.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gyilkosság

police.hu

csecsemőgyilkosság