Gigaberuházás Debrecenben: folyamatosan épül a Semcorp gyára

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás Debrecenben: folyamatosan épül a Semcorp gyára

Folyamatosan épül a Semcorp debreceni gyára - erősítette meg a cég közleményében, cáfolva ezzel azokat a híreket, miszerint felfüggesztik a debreceni projektet.

Azt írták, hogy jó úton halad a debreceni gyártóüzem építése, sem a tervekben, sem az ütemezésben nem történt változás. A debreceni déli ipari park építkezésén rohamosan folynak a munkálatok, a termelés várhatóan 2023 első negyedévében indul meg.

Semmi alapja nincs azoknak a meg nem erősített híreknek, amelyek szerint a Semcorp felfüggeszti debreceni projektjét. Ügyfeleink izgatottan várják magyarországi gyártókapacitásunk elindulását, csapatunk és partnereink pedig mindent megtesznek azért, hogy ez a meghirdetett terveink és ütemezéseink szerint megvalósuljon

- írják.

Idézi a közlemény James Shih-t, a Semcorp globális projektekért felelős igazgatóját is. A vezető közölte:

az építkezés mellett jelentős előrelépést értek el a munkaerőfelvétel terén is. Szorosan együttműködünk a helyi hatóságokkal, és továbbra is így fogunk dolgozni.

A Semcorp 2020 novemberében jelentette be 183 millió eurós projektjét, és hat hónappal ezelőtt kezdte meg az építkezést Debrecenben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

beruházás

beruházások

semcorp

fejlesztés