Zsebbenyúlós nyár elé néznek a szülők: ennyiből jön ki 2022-ben a gyerek táboroztatása

Pénzcentrum   
  Megosztom
Zsebbenyúlós nyár elé néznek a szülők: ennyiből jön ki 2022-ben a gyerek táboroztatása

A gyermekeknek szóló vakációs lehetőségek minden évben kulcsfontosságúak, idén azonban különösen igaz ez, hiszen nem csak a nyári gyermekfelügyelet megoldása, vagy a gyermek aktív pihenése a tét, hanem az is, hogy a szülők visszavezessék őket a valóságba a hosszadalmas online oktatás után - vázolta a 2022-es táborhelyzetet Tóth Béla. A szakember szerint a szülők idén magasabb kerettel vághatnak neki a táborszezonnal, sokan már januárban tervezték a vakációt a gyerekeknek, sőt többen már le is foglalták a nyári tábort. A legdrágább gyerektáborokért több százezer forintot kérhetnek.

15 ezerért TikTok influenszer is lehet a gyerek

Rendkívül szerteágazó és bő a táborkínálat már most is, amelyek között bizony extrémebb, különlegesebb, és persze költségesebb táborokat is megtalálhatunk - írta a Pénzcentrum.

Az idei év eddigi ledrágább tábora egy szuperintenzív angol nyelvű nemzetközi tábor amerikai és nemzetközi counselorokkal, ahol a nyelvtanulás és beszédkészség fejlesztése mellett tanulnak lovagolni, amerikai focit játszani, strand röplabdázni, quadot vezetni és extrém vízi sportokat űznek a gyerekek. Ezen tábor díja egy turnusra 305 ezer forint. A legextrémebbnek mondható táborunk egy dzsungel körülmények között megszervezett katonai tábor. Itt a résztvevők megismerkedhetnek a katonák mindennapjaival, különböző terepi adottságok mellett, számukra biztonságos civil környezetben, életkori sajátosságaiknak megfelelően. A táborban tanulnak tájékozódást, navigációt, rádió-és jelkommunikációt, harcászatot, álcázást, rejtőzködést, túlélési és táborozási praktikákat, lövészetet (légfegyver, airsoft), sőt a megszerzett ismereteket a résztvevők egy egész napos "misszió" keretén belül hasznosítják, amely garantáltan reális és maradandó, élményt biztosít

- fejtette ki a Pénzcentrumnak a szakember, aki hozzátette azt is, hogy "klasszikus" tábor már nem nagyon létezik, hiszen a vakációs lehetőségeket valamilyen téma köré szervezik (tematikus táborok), úgy mint állatos tábor, bábos tábor, idegen nyelvi tábor, kézműves vagy készségfejlesztő tábor, lovastábor, divattábor, fotós vagy horgásztábor, tánctábor, katonai tábor vagy épp médiatábor. Nagyon népszerűek a kalandtáborok, a sporttáborok és az idegen nyelvi kategórián belül az angoltáborok.

A cikk folytatása a Pénzcentrumon olvasható, ITT!

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

helllovidek

nyári táborok

árak