Újabb bejelentés a kormánytól: mutatjuk, mi lesz a CSOK és a babaváró hitel sorsa

Pénzcentrum   
  Megosztom
Újabb bejelentés a kormánytól: mutatjuk, mi lesz a CSOK és a babaváró hitel sorsa

A kormány, miután reggel Gulyás Gergely bejelentette, hogy az üzemanyag-árstop mostantól nem lesz mindenkire érvényes egy jó hírrel is szolgált a többgyerekes családoknak és a pároknak.

A kormány friss közleménye szerint egy sor családtámogatási intézkedés velünk marad 2023-ben:

Ezen felül az 5 százalékos lakásáfát sem hagyja kifutni a kormány 2022 végével, illetve a falusi CSOK-ot is meghosszabbították egészen az év végéig. Az otthonfelújítási támogatást is 2022. december 31-éig lehet igényelni a hatályos jogszabályok szerint, azonban ennek meghosszabbításáról még nincsenek hírek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

babaváró

babaváró hitel

babaváró támogatás

otthonteremtési támogatás

első házasok kedvezménye

diplomás gyermekgondozási díj