Markolóval állt kegyetlen bosszút az idős nő: ledózeroltatott két nyaralót Hevesben

HelloVidék   
  Megosztom
Markolóval állt kegyetlen bosszút az idős nő: ledózeroltatott két nyaralót Hevesben

Két kis nyaraló állt azon a fél hektáros telken, amelynek eladásáról szóló szerződést függesztettek ki a Hatvanhoz tartozó Nagygomboson. Egy férfi azonban a adás-vételkor beelőzött egy idős nőt, aki elég sajátos módon állt bosszút – számolt be szombaton a Heves Vármegyei Hírportál.

A példátlan eset a Hatvanhoz tartozó Nagygomboson történt, ahol két kis nyaraló állt azon a fél hektáros telken, amelynek eladásáról szóló szerződést függesztettek ki. A hazai földtörvény szerint 60 nap áll rendelkezésre, hogy élni lehessen az elővásárlási joggal. Egy férfi - aki az esetről beszámolt a megyei lapnak, mivel regisztrált földművesként ezzel rendelkezik, benyújtotta rá igényét, ugyanis párjával szükségük volt a telekre, valamint a rajta álló két nyaralóra. Július 27-én érkezett meg a határozat, miszerint jóváhagyták számára az adásvételt, a másik érdeklődőt pedig elutasították. Még aznap autóba ült a pórul járt lőrinci nő, és fiával együtt ment fenyegetőzni a vevő szüleinek házához, hogy lépjenek vissza a javukra. Kilátásba helyezték, hogy lebontják a telken lévő két nyaralót, valamint, hogy a férfi szüleinek házát is felgyújtják.

Az esettel kapcsolatban megkereste a megyei lap a rendőrséget, a korábbi tulajdonost és azt a nőt, aki szerette volna megvenni a telkeket.

Az esettel kapcsolatban rongálás bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen a Hatvani Rendőrkapitányságon. A folyamatban lévő nyomozásra tekintettel bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni

– válaszolt a Heves Vármegyei Rendőr- Főkapitányság.

Az ingatlant eladó férfi édesanyját sikerült a lapnak elérnie (mikor az eladás kezdődött gyermeke még kiskorú volt.) Arról tájékoztatta a lapot, hogy úgy tudják, valóban történt a fent leírtakhoz hasonló eset, de csak utólag értesültek róla. Mivel a telek már nem tartozott hozzájuk a történtekkor, ezért őket nem érinti és nem is kívánnak nyilatkozni az esetről.

Az ingatlant eredetileg megvásárolni szándékozó nő a lapnak szintén azt mondta, hogy nem kíván nyilatkozni az ügyről.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

telek

nagygombos

szomszéd

vita

markoló