Cigarettaeső hullott a pénzügyőrökre: ezt már nem tudta kimagyarázni a zöldségkereskedő

HelloVidék   
  Megosztom
Cigarettaeső hullott a pénzügyőrökre: ezt már nem tudta kimagyarázni a zöldségkereskedő

Cigarettaeső hullott egy angol kisteherautó tetőteréből a pénzügyőrökre. Az egyenruhások az autópálya Komárom-Esztergom vármegyei szakaszán botlottak bele a zöldségesként is dolgozó kereskedőbe.

Romániából indult útnak a teherautó, amely paprikát, paradicsomot, uborkát és padlizsánt szállított. A sofőr azt mondta, hogy két zöldségüzlete van Angliában, oda tart a rakománnyal. A két üzletbe szánt – alig 150 kiló - zöldség mennyisége és a sofőr gyanúra okot adó válaszai arra engedtek következtetni, hogy valami nincsen rendben.

Az egyenruhások a teljes rakteret átvizsgálták, a tető műanyag burkolata alá is benéztek, ahol 2169 doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát találtak. A férfi továbbra is zöldségeket beszélt: bizonygatni próbálta, hogy a felrakodásánál felügyelet nélkül hagyott autóját egy idegen tölthette meg a dohányáruval.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pénzügyőrök

nav

nemzeti adó- és vámhivatal

cigaretta

cigarettacsempész