Fontos hírt közölt a NAV: erről minden autósnak tudnia kell

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos hírt közölt a NAV: erről minden autósnak tudnia kell

A gépjárműadó második részlete és az esetlegesen korábban elmaradt összegek is befizethetők a NAV mobilappjában - hívta fel a figyelmet közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Az adó rendezése idén is lehetséges a NAV-Mobil gépjárműadó-menüpontjában.

Átutalás esetén a közlemény rovatba az adószámot vagy az adóazonosító jelet kell beírni, nem a rendszámot

- jelezték.

A NAV Ügyfélportál (ÜPO) felületén belépéskor a felhasználó azonnal látja a NAV által nyilvántartott adatait és az adószámlája nettó egyenlegét és tartozás esetén azonnal rendezheti is. A felhasználóknak az adóhatóság azt tanácsolja, hogy amennyiben szeptember 15. előtt ellenőrzik adataikat, a lekérdezési időszak végét szeptember 15. utánra állítsák át, mert a gépjárműadó második részletének összege csak így lesz látható az adószámla 410-es adónemén.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gépjárműadó

befizetés

mobilapp

nav

nemzeti adó- és vámhivatal