Itt a bizonyíték: télen sem lustálkodnak a vidéki állatkert sarkantyús teknősei

MTI   
  Megosztom
Itt a bizonyíték: télen sem lustálkodnak a vidéki állatkert sarkantyús teknősei

A debreceni állatkert páncélosai remekül érzik magukat a téli szálláshelyükön, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy tavalyhoz hasonlóan az idei év elején is szép számú egészséges utóddal örvendeztették meg gondozóikat.

A sarkantyús teknősök tojásrakása tavaly november közepén történt, február elején pedig összesen 13 kisteknős kelt ki, majd költözött be a Pálmaház kulisszái mögött kialakított teknősoviba. További örömhír, hogy január végén a gondozók újabb tojásokat helyeztek a keltetőbe, a tavasszal esedékes következő szaporulatnak azonban a remények szerint az intézmény már látogatóival közösen örülhet majd - írják a sajtóközleményben.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sarkantyús teknős

debrecen

állatkert