Elszabadult kenguru borzolta a kedélyeket: videón és fotókon mutatjuk a kis kóborlót

HelloVidék   
  Megosztom
Elszabadult kenguru borzolta a kedélyeket: videón és fotókon mutatjuk a kis kóborlót

Több olvasó jelezte, és képeket, valamint Facebook-posztokat küldött egy Vas megyében kóborló kengururól a nyugat.hu portálnak. Az állat több településen is megfordult, mire a devecseri Meggyeserdei Menedék munkatársainak sikerült befogniuk a vönöcki játszótéren.

Hiába nem őshonos állat Magyarországon a kenguru, annyira már nem számítanak ritkaságnak hazánkban. Szombathelyen is van egy kert, ami kengurukat rejt, ám most mégis felhúzták a szemöldöküket, amikor több olvasójuk is képeket, videókat és Facebook-posztokat küldött egy Vas megyében kóborló kengururól, írja a nyugat.hu.

A Facebook-bejegyzések és -kommentárok szerint a kenguru Külsővatról szökött meg, majd szétnézett a környéken és több környékbeli falu kertjében is feltűnt, a játszóterén és az út szélén is látták. Ezzel egy időben az állat gazdája is jelezte, hogy eltűnt az erszényese, amelynek a keresésére indult.

A kis kalandor elég sok helyen megfordult. A kommentek tanúsága szerint Külsővatról szökött meg, de járt több környékbeli falu kertjében, a játszóterén és az út szélén is látták. Mindeközben már a gazdája is nagy erőkkel kereste.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kenguru

állat

nyugat-magyarország

vas megye. elkóborolt

szökött állat

vönöck

meggyeserdei menedék