Piros riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat: nagyméretű jéggel érkeznek a zivatarok

HelloVidék   
  Megosztom
Piros riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat: nagyméretű jéggel érkeznek a zivatarok

Csütörtökön ismét nagy területen, kiterjedten várható zivatarok, heves zivatarok kialakulása. A nap első felében főleg az ország északkeleti felében, majd a késő délutáni óráktól kiemelten a déli országrészben várhatók további zivatarok, amelyek ott rendszerbe is szerveződhetnek, károkozó események is nagyobb területen várhatók, ismertette az Országos Meteorológiai szolgálat.

Figyelem! A piros fokozatnak megfelelő heves zivatarok is kialakulhatnak!

(A kiterjedtség, valamint a kritériumok teljesülése esetén ma éjjel főként az ország északi megyéiben van esély a piros riasztás kiadására. Csütörtökön még nagyobb eséllyel várható a piros fokozatra történő emelés a veszélyjelzésben, ekkor az éjszaka során várhatók a legveszélyesebb események, estétől már kiadásra kerülhet a piros riasztás, amely elsősorban az ország déli felében (délnyugat és Dél-Alföld) több megyét is érinthet.)

Csütörtökön mérséklődik a hőség, főként az ország délkeleti felében várható 25 fok feletti, délkeleten néhol 27 fok feletti napi középhőmérséklet.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

omsz

előrejelzés

zápor

zivatar

vihar