Döbbenet: menet közben szakadt szét egy busz Egerben

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: menet közben szakadt szét egy busz Egerben

A nagyposta felé haladt, fotó is van róla, milyen állapotban volt a baleset után. Szerencsére nem sérült meg senki.

Megdöbbentő baleset történt Egerben hétfő délután: menet közben szakadt szét egy csuklósbusz, miközben a nagyposta felé haladt. Az Agria TV Facebook-oldalán meg is jelent róla egy fotó - ott közölték azt is, hogy az utasok közül szerencsére senki nem sérült meg.

A poszt alatt egyre gyűlnek a kommentek, többen szóvá tették, hogy a városban sok a fűtetlen, piszkos busz, más azt írja, hogy ez a baleset nem azon múlt, "roncs" volt-e a a jármű vagy sem, hanem egy műszaki problémán, amire nem lehet felkészülni. Volt, aki szerint a karbantartás hiánya a felelős az esetért.

A Heol.hu úgy tudja, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra nem érkezett bejelentés az esettel kapcsolatban.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eger

busz

baleset