Döbbenet: menet közben szakadt szét egy busz Egerben

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: menet közben szakadt szét egy busz Egerben

A nagyposta felé haladt, fotó is van róla, milyen állapotban volt a baleset után. Szerencsére nem sérült meg senki.

Megdöbbentő baleset történt Egerben hétfő délután: menet közben szakadt szét egy csuklósbusz, miközben a nagyposta felé haladt. Az Agria TV Facebook-oldalán meg is jelent róla egy fotó - ott közölték azt is, hogy az utasok közül szerencsére senki nem sérült meg.

A poszt alatt egyre gyűlnek a kommentek, többen szóvá tették, hogy a városban sok a fűtetlen, piszkos busz, más azt írja, hogy ez a baleset nem azon múlt, "roncs" volt-e a a jármű vagy sem, hanem egy műszaki problémán, amire nem lehet felkészülni. Volt, aki szerint a karbantartás hiánya a felelős az esetért.

A Heol.hu úgy tudja, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra nem érkezett bejelentés az esettel kapcsolatban.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eger

busz

baleset