Döbbenet: menet közben szakadt szét egy busz Egerben

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenet: menet közben szakadt szét egy busz Egerben

A nagyposta felé haladt, fotó is van róla, milyen állapotban volt a baleset után. Szerencsére nem sérült meg senki.

Megdöbbentő baleset történt Egerben hétfő délután: menet közben szakadt szét egy csuklósbusz, miközben a nagyposta felé haladt. Az Agria TV Facebook-oldalán meg is jelent róla egy fotó - ott közölték azt is, hogy az utasok közül szerencsére senki nem sérült meg.

A poszt alatt egyre gyűlnek a kommentek, többen szóvá tették, hogy a városban sok a fűtetlen, piszkos busz, más azt írja, hogy ez a baleset nem azon múlt, "roncs" volt-e a a jármű vagy sem, hanem egy műszaki problémán, amire nem lehet felkészülni. Volt, aki szerint a karbantartás hiánya a felelős az esetért.

A Heol.hu úgy tudja, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra nem érkezett bejelentés az esettel kapcsolatban.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eger

busz

baleset