Felfoghatatlan tragédia: öngyilkos lett egy debreceni kollégista

HelloVidék   
  Megosztom
Felfoghatatlan tragédia: öngyilkos lett egy debreceni kollégista

Nyolcadik emeleti kollégiumi szobájából vetette ki magát, nem tudták megmenteni az életét a gyors orvosi beavatkozás ellenére sem. Mindössze 20 éves volt.

Szörnyű tragédia történt múlt szombaton: egy debreceni egyetemista öngyilkos lett.

A Debreceni Egyetem hallgatója a Markusovszky Lajos III. Kollégium 8. emeletén lakott, hajnali 1 órakor ugrott ki az ablakon.

A kollégium vezetése az érintett családjának minden szükséges segítséget megad, a kollégiumi társaknak a történtek feldolgozására már az eset után, a hétvégén is mentálhigiénés szakembert biztosított. Az esetet a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja, írja a Dehir.hu.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

öngyilkosság

debrecen

kollégium