Felfoghatatlan tragédia: öngyilkos lett egy debreceni kollégista

HelloVidék   
  Megosztom
Felfoghatatlan tragédia: öngyilkos lett egy debreceni kollégista

Nyolcadik emeleti kollégiumi szobájából vetette ki magát, nem tudták megmenteni az életét a gyors orvosi beavatkozás ellenére sem. Mindössze 20 éves volt.

Szörnyű tragédia történt múlt szombaton: egy debreceni egyetemista öngyilkos lett.

A Debreceni Egyetem hallgatója a Markusovszky Lajos III. Kollégium 8. emeletén lakott, hajnali 1 órakor ugrott ki az ablakon.

A kollégium vezetése az érintett családjának minden szükséges segítséget megad, a kollégiumi társaknak a történtek feldolgozására már az eset után, a hétvégén is mentálhigiénés szakembert biztosított. Az esetet a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja, írja a Dehir.hu.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

öngyilkosság

debrecen

kollégium