Videón a mentés: kutyák rohangáltak az autópályán, rendőrök képtek közbe

HelloVidék   
  Megosztom
Videón a mentés: kutyák rohangáltak az autópályán, rendőrök képtek közbe

A két állat az M43-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, az algyői és a sándorfalvi lehajtó között kóborolt, szerencsére nem esett bajuk és balesetet sem okoztak.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai két bajba jutott, nagy testű kutyát mentettek meg csütörtökön az M43-as autópályán. Az állatok az úttesten szaladgáltak, szerencsére nem esett bajuk és balesetet sem okoztak.

A rendőrök telefonon kaptak bejelentést arról, hogy a kutyák az M43-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, az algyői és a sándorfalvi lehajtó között rohangálnak. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság M43-as Autópálya Alosztályának baleseti helyszínelője és az alosztályvezető néhány percen belül a helyszínre értek, majd leterelték az állatokat az úttestről. Ezután értesítették a területileg illetékes gyepmestert, aki gondoskodott az ebek elhelyezéséről, számolt be a Police.hu.

A mentőakcióról videó és fotók is készültek:

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kutya

kóbor kutya

autópálya

balesetveszély