Videón a mentés: kutyák rohangáltak az autópályán, rendőrök képtek közbe

HelloVidék   
  Megosztom
Videón a mentés: kutyák rohangáltak az autópályán, rendőrök képtek közbe

A két állat az M43-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, az algyői és a sándorfalvi lehajtó között kóborolt, szerencsére nem esett bajuk és balesetet sem okoztak.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai két bajba jutott, nagy testű kutyát mentettek meg csütörtökön az M43-as autópályán. Az állatok az úttesten szaladgáltak, szerencsére nem esett bajuk és balesetet sem okoztak.

A rendőrök telefonon kaptak bejelentést arról, hogy a kutyák az M43-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, az algyői és a sándorfalvi lehajtó között rohangálnak. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság M43-as Autópálya Alosztályának baleseti helyszínelője és az alosztályvezető néhány percen belül a helyszínre értek, majd leterelték az állatokat az úttestről. Ezután értesítették a területileg illetékes gyepmestert, aki gondoskodott az ebek elhelyezéséről, számolt be a Police.hu.

A mentőakcióról videó és fotók is készültek:

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kutya

kóbor kutya

autópálya

balesetveszély